window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-PJSB0TM77P');

Winnen! Tickets voor the Hillbilly Moonshiners

Op 9 december keren The Hillbilly Moonshiners weer terug op bekende grond, in De Bosuil in Weert. Een avond vol hete hits, veel humor en atjes voor extra veel sfeer. Het wordt een avond die je niet wilt missen. En via WeertFM win je kaarten!
RTV Midden-Limburg | 4 december 2023 15:00 | Aangepast op 4 december 2023 12:40
Kaarten winnen is eenvoudig! Stuur een mail naar info@weertfm.nl met daarin je naam, telefoonnummer en de reden waarom de kaarten naar jou toe moeten komen. Aan het einde van deze week krijgen de winnaars bericht. Het aantal tickets dat weggegeven gaat worden is beperkt, dus overtuig ons waarom jij moet winnen! Je kunt je gegevens ook achterlaten via Whatsapp. Dat doe je door ons telefoonnummer op te slaan in je telefoon en ons dan te appen. Het nummer is 0495 450505. Of stuur het via weertfm.nl/bericht.

Sinds 2014 touren The Hillbilly Moonshiners door Europa om hun fans te trakteren op c! De band heeft opgetreden op de grootste festivals zoals Sziget Festival, Zwarte Cross, Paaspop en Bevrijdingsfestival Limburg en heeft fans over de hele wereld. Ze spelen de dikste hits van artiesten als Taylor Swift, Beyoncé en The Spice Girls en toveren deze om tot echte country hits.

Maar dat is niet alles! The Hillbilly Moonshiners hebben het podium gedeeld met artiesten als Bear's Den, The Common Linnets en Rowwen Hèze, en hebben Nederland, België, Spanje, Engeland, Hongarije, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Slowakije veroverd. Dit wordt een avond vol meezingen, dus trek je cowboy outfit uit de kast en kom naar De Bosuil om samen te genieten van deze onvergetelijke avond!Jick Munro and the Amazing Laserbeams:Het is niet voor het eerst dat Jick Munro and the Amazing Laserbeams hun opwachting maken tijdens een concert van The Hillbilly Moonshiners. Zo stond de band in 2017 ook op het Bosuil-podium tijdens The Hillbilly Moonshiners and Friends. In hun 10-jarige bestaan heeft Jick Munro bewezen een gerespecteerde live-act te zijn, met optredens op onder meer Pinkpop, Paradiso Amsterdam, Zwarte Cross en TT Assen.
(tekst: De Bosuil)

Lees ook

Weertse band Sugar Punch opent voor Amerikaanse rockband

Op vrijdag 24 november treedt Electric Six op in De Bosuil in Weert. In hun voorprogramma een band u...