window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-PJSB0TM77P');

WeertFM viert de Vastelaovendj!

Vastelaovendj in het Weerterland

WeertFM is de komende dagen jouw kanaal voor de Vastelaovendj!
Redactie | 25 februari 2022 18:49 | Aangepast op 4 maart 2022 17:50
Vanaf komend weekend is het weer vastelaovendj en ook WieertFM radio gaat weer helemaal open zonder beperkingen. Vrijdag 25 februari vanaf 19.00 uur warmt Marco Stals je op voor de komende dagen met Op zien Limburgs. Vanaf 21.00 uur barst het dan los, 99 uur de beste vastelaovendj muziek uit het Weerterland en uit de rest van Limburg natuurlijk.

Op maandag 28 februari en dinsdag 1 maart hoor je ons residenten programma:
08 - 11: Marco Stals
11 - 14: Rob Princen
14 - 17: Jeroen Heijdeman

Alle overige programma's komen deze dagen te vervallen, woensdag 2 maart vanaf 0:00 uur gaat de reguliere programmering weer van start.

Ook op WeertFM TV kom je als Vastelaovendj-liefhebber aan je trekken. Op vrijdagavond zie je de jeugdprinsen uit het Weerterland en hoogtepunten uit Dao Gaon Vae Weer. Ook op zaterdagavond zet je WeertFM TV hier voor aan. Het Weerterland Journaal zie je op zaterdagavond ook voorbij komen.
Zondag hoef je de televisie maar aan te zetten. Vanaf 21:00 uur zie je een herhaling van Dao Gaon Vae Weer, de jeugdprinsen uit het Weerterland, onderscheidingen uit Vastelaovendj-land, hoogtepunten uit Dao Gaon Vae Weer en ook een compilatie van het Theater Vanne Vastelaovendj. Dit alles wordt herhaald tot diep in de nacht.
Op woensdag wordt de Vastelaovendj afgesloten met de finale van Weert Doneert 2022. Dan zie je op het televisiekanaal van WeertFM hoeveel geld er is opgehaald voor de optochtbouwers van optochten in het Weerterland. Dit zie je vanaf 20:11 uur.

Lees meer over:

Vastelaovendj|

Lees ook

LVK halve finales live op WeertFM TV te zien

Vrijdag 11 februari vanaf van 18:00 tot 20:30 uur en zondag 13 februari van 18:00 tot 20:30 uur zull...

Schaarste in carnavalsoutfits

Feestwinkels in heel Zuid-Nederland verwachten een enorme toeloop na de aangekondigde versoepelingen...

Weert Doneert - De Weerter Optocht Deelnemers

Woensdag 2 maart om 20:11 uur zenden we live op WeertFM TV een spetterende show uit met daarin de be...

Vastelaovendj 2022 was een groot succes!

Of het nou op de Oelemarkt of de Oude Markt was, het Vastelaovendj-virus heerste weer in het Weerter...