window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-PJSB0TM77P');

WeertFM Academy: Producer gezocht!

Ben jij de nieuwe producer van WeertFM?

Een radio of tv-programma kan niet zonder producer. De producer is een van de belangrijke schakels bij radio en tv. Diegene komt met leuke ideeën, houdt het overzicht over de uitzending en zorgt voor een goede sfeer. Denk je dat jij diegene kunt zijn? Goed nieuws! WeertFM is weer op zoek naar producers. En ervaring is niet belangrijk, wij willen het jou graag leren! En heb je al heel veel ervaring, ook dan ben je welkom!
Redactie | 8 februari 2022 18:04 | Aangepast op 8 februari 2022 18:04
WeertFM is de omroep van het Weerterland. Op radio, tv en online gaan we op zoek naar de mooiste verhalen uit het Weerterland. De ene keer zitten we bovenop het nieuws, de andere keer laten we mensen aan het woord met een mooi verhaal. Met dagelijkse radioprogramma’s, het wekelijkse Weerterland Journaal op tv, WeertFM Take Away en een groeiend online kanaal zijn we in contact met de mensen uit de gemeentes Weert en Nederweert. Bij WeertFM werken zo’n 40 vrijwilligers iedere dag of week heel hard er aan om het mooiste programma te maken. Meerdere mensen die bij WeertFM gestart zijn hebben later hun weg gevonden bij grote landelijke en regionale mediabedrijven 

Wie ben jij?
Je bent gek van radio en/of tv. Je hebt altijd leuke ideeën en werkt graag samen! Weet jij waar je in Weert of Nederweert de mooiste verhalen kunt vinden? Of wil je dat graag leren. Dan ben jij de juiste persoon! Ervaring is fijn, maar is niet belangrijk. En je wil graag onderdeel worden van de leukste groep vrijwilligers van Weert en omstreken. Die samen werken bij de grootste media instelling in het Weerterland?

WeertFM Academy
WeertFM Academy is het opleidingstraject van WeertFM. Wij leren je alles over wat een goede producer moet kunnen. Van gasten benaderen, interviews uitwerken tot tekstjes schrijven. In een periode van 3 maanden word je opgeleid en daarna ga je meteen aan de slag bij verschillende programma’s. Hier leer je dan de echte kneepjes van het vak.

Ben je geïnteresseerd?
WeertFM wil graag met je samenwerken! Ga naar onze vacaturepagina en geef op de volgende vraag: Wie is een gast die we volgende week moeten interviewen en waarom? 

Lees meer over:

WeertFM|Producers|

Lees ook

Dao Gaon Vae Weer terug op WeertFM TV

Ook komend seizoen is Dao Gaon Vae Weer opnieuw te zien op WeertFM TV. Vanaf 7 januari is het Vastel...

Weert Kermis 2023 zit er op. Tot volgend jaar!

Kermis Weert 2023 zit er op. Ook dit jaar bracht WeertFM je weer dagelijks op de hoogte van alles wa...

Live: De laatste dag van Kermis Weert 2023

De laatste dag van Kermis Weert is begonnen. Hier volg je live wat de laatste dag in petto heeft.

Live: Kermisdinsdag 26 september 2023

De dinsdag van Kermis Weert 2023 begon prikkelarm. Daarna gingen de attracties weer op volle snelhei...

Kermisprogrammering WeertFM zondag 24 september

Kermiszondag 24 september is aangebroken. Via WeertFM blijf je weer op de hoogte van alles wat er op...

Kermisprogrammering WeertFM zaterdag 23 september

Kermis Weert is begonnen. Op het Stationsplein vind je de glazen studio van WeertFM, evenals de Weer...