window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-PJSB0TM77P');

Vergunning verleend voor padelbanen in Stramproy

Naast de banen op Boshoven en in Nederweert, is er nu ook de mogelijkheid om te padellen in Stramproy

De gemeente Weert heeft besloten om een omgevingsvergunning te verlenen voor de aanleg van twee padelbanen op het terrein van LTV de Grensmeppers in Stramproy. Deze goedkeuring is in lijn met de geldende regelgeving en richtlijnen voor de realisatie van dergelijke sportfaciliteiten.
RTV Midden-Limburg | 25 juli 2023 20:04 | Aangepast op 25 juli 2023 20:04
De club geeft aan dat, alls alles volgens planning verloopt, de padelbanen naar verwachting medio september worden geopend. Hoewel de aanleg van padelbanen een positieve ontwikkeling kan zijn voor de vereniging en de lokale sportgemeenschap, is het belangrijk om rekening te houden met mogelijke effecten zoals licht- en geluidsoverlast.

Als gevolg van de populariteit van padel, de snelstgroeiende sport in Nederland, hebben ook andere verenigingen zoals TPC Boshoven en Tennisclub ’72 in Nederweert al padelbanen beschikbaar. De komst van padelbanen bij LTV de Grensmeppers biedt zowel leden als geïnteresseerden een nieuwe mogelijkheid om van deze sport te genieten.

Het verkrijgen van de omgevingsvergunning voor de padelbanen is een belangrijke stap voor LTV de Grensmeppers. De vereniging ziet uit naar de realisatie van de banen en zal haar leden en geïnteresseerden op de hoogte houden van verdere updates en ontwikkelingen met betrekking tot de opening van de padelbanen.
Bron: RTV Midden-Limburg

Lees meer over:

Vergunning|Padelbanen|

Lees ook

Gemeente beantwoordt vragen over proces evenementenvergunningen

De gemeente Weert heeft afgelopen week gereageerd op vragen van Weert Lokaal over het proces van eve...

Parkeren in Baroniestraat en Voogdenstraat Weert voortaan met vergunning

Veel bezoekers van de binnenstad van Weert maken gebruik van gratis parkeermogelijkheden net buiten ...

Komst Padelbanen Nederweert duurt nog even, beoogde locaties komen niet door de test

Terug naar 2022. Toen stelde de gemeenteraad van Nederweert middelen beschikbaar aan het college van...