window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-PJSB0TM77P');

Tweede editie OnAir Weert: een café-avond vol competitie

Meer dan 15 cafés zijn met elkaar verbonden tijdens het evenement op 14 april 2023

Scouting Hubovra kondigt de tweede editie van OnAir Weert aan: de café-editie. Op 14 april 2023 zullen meer dan 15 cafés in Weert het toneel zijn voor deze unieke avond vol puzzels, raadsels en opdrachten. In tegenstelling tot de vorige editie, die thuis werd gehouden, dienen de opdrachten nu samen uitgevoerd te worden, ofwel met het eigen team ofwel met alle teams in het café.
Lars van der Werf | 10 februari 2023 15:49 | Aangepast op 10 februari 2023 15:49
In een interview bij WeertFM Take Away vertelde de Luuk Hermans (Scouting Hubovra) over zijn enthousiasme voor deze editie. Hij hoopt dat deze avond mensen samen zal brengen en een unieke ervaring zal geven door de verschillende cafés met elkaar te verbinden via de live-(geluids)uitzending en door op hetzelfde moment dezelfde muziek in alle deelnemende cafés te laten horen.

Mensen die geïnteresseerd zijn in deelname kunnen een team samenstellen van 4 tot 6 spelers en zich aanmelden via https://onairweert.nl/. Ook cafés kunnen teams zich in laten schrijven en deelnemen aan deze spannende avond vol competitie en vermaak.
Bron: WeertFM Take Away

Lees meer over:

OnAir Weert|Scouting Hubovra|

Lees ook

Reünie Scouting Hubovra op 10 september wordt een opeenstapeling van anekdotes

Scouting Hubovra bestaat dit jaar 50 jaar, en dat feestje willen ze natuurlijk met zo veel mogelijk ...

De inschrijvingen starten voor de 4e editie van Lockdown Weert

Op zaterdag 22 oktober 2022 komt Lockdown Weert terug naar het St. Raphaëlpad en wordt Weert weer om...