window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-PJSB0TM77P');

Ticketverkoop Antje de Musical gaat als een trein, extra uitvoering wellicht een optie

Zaterdagochtend gingen de tickets voor Antje de Musical in de verkoop. Met een pop-upoptreden in winkelcentrum De Muntpassage werd daar extra aandacht aan gegeven. Alle zitplaatsen zijn nu uitverkocht, en wellicht is een extra uitvoering een optie.
RTV Midden-Limburg | 4 november 2023 17:05 | Aangepast op 4 november 2023 17:05
In de afgelopen maanden is door de organisatie en de zangers en zangeressen veel werk verzet. De liedjes zijn ingezongen, de locatie is geregeld en data zijn gekozen. Vooral die locatie wordt een uitdaging, weet ook verteller van het verhaal Ton Adriaens. “Als je op een podium staat kun je het geweldig goed timen. Iemand komt links op, gaat er rechts af. Dit wordt een speelvlak van een paar honderd vierkante meter. Het wordt wel een uitdaging om op een andere manier te spelen en het tempo er in te houden.” De keuze voor de locatie is logisch, voor organisatie Wieërt Amezieërtj. Dat vertelt voorzitter Roger Janssen in het Weerterland Journaal: “Antje is bekend geworden op het station van Weert. In de stationsrestauratie is ze haar carrière begonnen, vandaar deze locatie.”

De kaartverkoop is een groot succes. Op de dag waarop de tickets in de verkoop gingen waren alle zitplaatsen al uitverkocht. De staanplaatsen zijn wel nog beschikbaar. En dan wordt er ook nagedacht over nog een extra uitvoering, vertelt Janssen: “Als het drie keer uitverkocht is en dat is op heel korte termijn. Dan gaan we er zeker over nadenken om er nog een vierde aan vast te plakken. Er is wel al over nagedacht.” Een vijfde uitvoering zit er niet in.

De musical wordt een spektakel, voorspelt Ton Adriaens. “Dat kun je je nog nauwelijks voorstellen denk ik. Met videomapping worden geweldige taferelen op de oude gebouwen geprojecteerd. Verder zie je een keur van artiesten, iets van 130 vrijwilligers en figuranten die er aan meewerken. Uit de oude tijd komt een auto oprijden, er komen paard en wagens, een hele groep vluchtelingen uit Belgie. Kort samengevat, het wordt een gigantisch spektakel”

Lees ook

Zwembad De IJzeren Man ontvangt €8259 voor mobiele trap

Zwembad De IJzeren Man heeft bij de gemeente Weert een subsidie-aanvraag ingediend voor het plaatsen...

Emelia gaat voor het wereldpodium, maar Weert blijft haar thuisbasis

Ze ging in 2019 naar een concert van Amine, in de Melkweg in Amsterdam. Daar sloeg de vonk over. De ...

Dilemma gemeente Weert rondom hijsen Israëlische vlag

Wereldwijde nieuwsaandacht en oproepen van het publiek naar de politiek, om zich uit te spreken tege...

Binnenstad Weert in Winterse Sferen: Kunstijsbaan en Feestelijke Activiteiten

De decembermaand staat voor de deur. Een maand vol winter, lampjes en gezelligheid. En met de hersta...

Niets is heilig bij heropbouw Weert Marketing

Een gemis aan focus, authenticiteit en historie, in de al aanwezige stukken van de stichting Weert M...

Benoeming Van Gemert als nieuwe wethouder lijkt al in kannen en kruiken

Met het vertrek van Wendy van Eijk naar de Tweede Kamer in Den Haag heeft de gemeente Weert tijdelij...