window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-PJSB0TM77P');

RKSVO beleeft flitsende start in vierde klasse

Een debacle, zo noemt trainer van RKSVO Chesron Geuns de nacompetitie van vorig seizoen. Het eerste team van de voetbalclub uit Ospel verloor en wist dat het zich mocht gaan opmaken voor een seizoen een niveau lager. Dat seizoen is flitsend gestart, waar RKSVO zichzelf bovenaan ziet in hun competitie.
RTV Midden-Limburg | 14 oktober 2023 13:00 | Aangepast op 14 oktober 2023 11:11
Met twee ruime overwinningen (5-1 en 7-1) werkten de mannen uit Ospel meteen aan hun doelsaldo. In de derde wedstrijd werd gelijk gespeeld. Met 7 punten uit 3 wedstrijden staat RKSVO dan ook bovenaan de competitie. Volgens speler Rob Vaes niet gek: "We zijn een jonge groep en leergierig. We zijn allemaal heel fanatiek en heel erg met voetbal bezig. Allemaal jongens hier uit het dorp, of uit de gemeente. Een hechte groep die weet wat er in het dorp speelt. (...) Een leuke groep om mee te werken." Vaes heeft ook complimenten voor trainer Geuns: "Hij is heel erg betrokken. Hij is heel sociaal, is duidelijk in zijn regels. En hij heeft veel verstand van voetbal. De oefeningen en trainingen zijn van redelijk hoog niveau voor zo'n jonge trainer. Ik vind het knap hoe hij dat doet."

Het hoofdteam van RKSVO heeft één ambitie en dat is promoveren. Geuns: "Het liefst in de vorm van een kampioenschap."
Bron: RTV Midden-Limburg

Lees meer over:

RKSVO|Voetbal|

Lees ook

Vreugde en verdriet bij ploegen in de nacompetitie

De nacompetitie in het voetbal is in volle gang. Teams maken kans op promotie naar een hoger niveau ...

SV Laar is kampioen in de 4e klasse!

Voor de volgers van SV Laar zal het geen verrassing zijn geweest. Met een enorme overmacht wist het ...