window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-PJSB0TM77P');

Politie: "Lichaam van vermiste man uit Nederweert is aangetroffen"

Medewerkers van het 'landelijk team onderwater zoekingen' troffen het lichaam aan op het moment dat zij rondom de brug van Nederweert hun eerdere zoekactie vervolgden.

Sinds vrijdagochtend werd er door de hulpdiensten gezocht naar de 51-jarige man uit Nederweert. Zondagmiddag heeft de politie het lichaam van de vermiste man uit Nederweert aangetroffen in het kanaal ter hoogte van Hoeven in Nederweert.
Lars van der Werf | 16 oktober 2022 22:26 | Aangepast op 16 oktober 2022 22:26
Update (16-08-2022):
Zondagmiddag heeft de politie het lichaam van de vermiste man uit Nederweert aangetroffen in het kanaal ter hoogte van Hoeven in Nederweert. Medewerkers van het 'landelijk team onderwater zoekingen' troffen het lichaam aan op het moment dat zij rondom de brug van Nederweert hun eerdere zoekactie vervolgden.

Uit onderzoek is gebleken dat er geen sprake is van een misdrijf. Het lichaam van de man is overgedragen aan de familie. We bedanken iedereen die heeft meegezocht of de politie heeft getipt.

Origineel Bericht (15-08-2022):
Vermoedelijk is deze persoon vrijdag 14 oktober 2022 om 05:30 uur 's ochtends gezien in de omgeving van de brandweerkazerne aan de Randweg Zuid in Nederweert. De persoon droeg toen een rood trainingsjack met witte strepen op zijn armen.

In Nederweert, omgeving Geenestraat, wordt vanaf vrijdagochtend 05:00 uur een man vermist. De man is 51 jaar oud, heeft een lichte huidskleur, is 190cm, smal, krullig bruin / grijs haar, heeft een zwart / grijs baardje. De man draagt vermoedelijk zwarte, lage Adidas sneakers voorzien van 3 witte strepen.

Weet u waar de man is of heeft hem gezien, neem dan contact op met de politie via 112.

Bron: Politie Basisteam Weert