window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-PJSB0TM77P');

WeertFM Live: 11FDE van de 11FDE

Volg de start van het Vastelaovendjseizoen de hele dag live!

Op zaterdag 11 november barst het Vastelaovendjfeest los in het Weerterland met de officiële start van het Vastelaovendjseizoen. Via WeertFM.nl/live blijf jij de gehele dag op de hoogte van de festiviteiten in het Weerterland. Van de grote feesten tot de bekendmaking van hoogheden, mis geen moment van de jaarlijkse opening van het seizoen via het liveblog op de site.
RTV Midden-Limburg | 11 november 2023 11:30 | Aangepast op 9 november 2023 12:45
Naast de officiële opening van het Limburgse vastelaovendjseizoen in Roermond, kent het Weerterland ook dit jaar een groot aantal feesten. De opvallendste debutant op de kalender is “11FDE van de 11FDE” op het Raadhuisplein in Nederweert. Vanaf 13:11 uur staan daar een groot scala aan artiesten, varierend van Noa Veltrop tot W-Dreej, en John Tana tot Jan Biggel. De laatstgenoemde, een grootse Brabantse artiest op een Limburgs festival, was wel een gewaagde keuze, zo vertelde Maarten Spijkerman (organisator) afgelopen zondag in WeertFM Take Away. Daarnaast heeft de organisatie ook al gekozen voor een nieuwe naam voor de editie van 2024: Het Roadhoespleinfestijn. “Volgend jaar vindt de 11fde van de 11fde immers niet in het weekend plaats”, aldus Maarten.
Enkele kilometers verder zal in Weert bij het “Boetegewoeën Binne en Boete Spektakel”. In café Tramhalt worden ondere andere Ed & Frans, Stefan Wolter, Mark Gruijthuijsen en Moerepetazie op het podium verwacht. Het feest start daar vanaf 11:11 uur en zal doorgaan tot 19:33 uur.

Voor een overzicht van alle festiviteiten en gebeurtenissen op zaterdag 11 november 2023 volg je het liveblog via WeertFM.nl/live.

Bron: RTV Midden-Limburg

Lees ook

Dao Gaon Vae Weer terug op WeertFM TV

Ook komend seizoen is Dao Gaon Vae Weer opnieuw te zien op WeertFM TV. Vanaf 7 januari is het Vastel...

Terugkijken: Uitzending Groeëte Rogstaekersoptocht op WeertFM TV

Op zondag 19 februari vindt er in de Weerter binnenstad weer de Groeëte Rogstaekersoptocht plaats: e...

Speciale Vastelaovendj Hittip: Noa Veltrop - Dae Vastelaovendjsdruimevanger

Vanaf vrijdag 17 februari tot en met dinsdag 21 februari hoor je het nummer van de 12-jarige Weertse...

WieërtFM zorgt voor 99 uur lang Vastelaovendj-muziek

De Vastelaovendj op de stoep en het Weerterland maakt zich op voor 6 dagen feest. Van Stramproy tot ...

Alle Vastelaovendj Preense op WeertFM TV

De Vastelaovendj staat voor de deur. Over een paar dagen wordt de sleutel van een dorp, wijk of stad...