window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-PJSB0TM77P');

Opties tot verkoeling in het Weerterland

De zomer van 2022 is een fijne. Veel zon en hoge temperaturen zorgen voor vrolijkheid op de gezichten van de inwoners in Weert. Maar waar kun je nou naartoe op de heetste dagen van de zomer?
Redactie | 3 augustus 2022 08:00 | Aangepast op 2 augustus 2022 17:00
Een hoop opties zijn er beschikbaar in de gemeente Weert en Nederweert. En er is zelfs de keuze uit het zwembad of lekker luieren op het strand. En met de fijne muziek van WeertFM radio wordt iedere zomerse dag beter! Neem WeertFM dus zeker mee naar het water. Een klein overzichtje:

Het Blauwe Meertje: Sinds enkele jaren ligt er in Weert een fijn dagstrand. Na het betalen van de entree waan je je in Mediterraanse sferen. Een wit strand met palmbomen en helderblauw water zorgen voor het echte vakantiegevoel in Weert! Let op: Vol=Vol! En reserveren is niet mogelijk.. Het Blauwe Meertje is in het Weerterland de enige plek waar je officieel in natuurwater kunt zwemmen.

Zwembad de IJzeren Man: Niet weg te denken uit het Weerterland is zwembad de IJzeren Man. Het zwembad wil zelf behoren tot de top 3 van zwembaden in Limburg. En met de drukke dagen weten de bezoekers het zwembad met binnenbanen met glijbaan, buitenbaden en ligweide zeker te vinden. Zeker zijn van je plekje? Reserveer dan via de website.

Zwembad Weerterbergen: In de vakantieperiode is vakantiepark Weerterbergen een hotspot voor bezoekers uit binnen- en buitenland. Tussen de 2500 en 3300 bezoekers maken in de vakantieperiode dagelijks gebruik van de faciliteiten van het grootste vakantiepark van het Weerterland. Het zwembad is in deze periode dan ook drukbezocht. Wil je weten of je daar terecht kunt om te zwemmen? Dan even bellen met de receptie van het zwembad! Het nummer daarvoor is 0495 584 777

LACO Nederweert: Wil je liever baantjes zwemmen? Daarvoor kun je terecht bij het LACO zwembad in Nederweert. Dit kan om de zwemlessen die daar plaatsvinden heen. In de ochtend en in de avond is het zwembad geopend voor baantjes te trekken. Ook worden er allerlei zwemlessen aangeboden. Meer informatie vind je via hun website.

Lees ook

Weertse Cis (22) leeft haar droom met eigen werken op de Tefaf

Ze is nog niet eens afgestudeerd van de kunstacademie in Maastricht, maar de Weertse Cis Sluijter vi...

Stille Strijd hoeft niet stil te zijn. Impact standbeeld is groot.

Op 26 februari is er op de markt in Weert het beeld ‘’stille strijd’’ onthult. Dit beeld, een in elk...

Ouders Zeb heel dankbaar voor iedere donatie, klein en groot

De actie Red Topper Zeb is in een heel korte periode een gigantisch succes geworden. Voor de 4-jarig...

Volksdansgroep Wertha gaat voor Internationaal volksdansfestival

In september bestaat Volksdansgroep Wertha 50 jaar. Om dat te vieren zijn er plannen om in oktober e...

Actie voor Zeb bereikt einddoel van 4 ton! Inzameling gaat door voor verder onderzoek

Het is gelukt! Binnen 14 dagen is er 400.000 euro opgehaald voor de behandeling van de 4-jarige Zeb....

Inzamelingsactie voor zieke Zeb bereikt 100.000 euro. Kwart van het doel is behaald.

De inzamelingsactie voor de nog jonge Zeb heeft binnen een week al de eerste mijlpaal van 100.000 eu...