window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-PJSB0TM77P');

Nederweert en Budschop in feeststemming: nog 10 dagen tot de kermis!

Vrijdag 25 tot en met dinsdag 29 augustus vindt de jaarlijkse kermis in Nederweert weer plaats

De opwinding stijgt in Nederweert en Budschop, want van vrijdag 25 tot en met dinsdag 29 augustus staat het jaarlijkse kermisfestijn weer voor de deur. De kermisattracties zullen schitteren op de Geenestraat, het Raadhuisplein en het Rochusplein in Budschop. Uiteraard is er dit jaar ook weer de muzikale omlijsting met als klapstuk John Tana.
RTV Midden-Limburg | 15 augustus 2023 10:31 | Aangepast op 15 augustus 2023 10:31
Het geliefde evenement belooft vermaak voor alle leeftijden, met attracties zoals de spannende Booster, de avontuurlijke Fireball en de gezellige Draaimolen. Voor de durfallen is er de Spinning family coaster en de indrukwekkende Wipe Out. Maar ook de kleintjes kunnen genieten van de vrolijke Jumbo en de Tea cups.

Daarnaast kunnen bezoekers hun geluk beproeven bij spelzaken zoals Lijntrek, Grijpkranen en de Kamelenrace. En voor de lekkere trek zijn er verkoopzaken met heerlijke traktaties zoals suikerspin, churros, en andere lekkernijen.

Een bijzondere noot is de prikkelarme kermismiddag op dinsdag 29 augustus van 13.00 tot 16.00 uur. Deze speciale middag is bedoeld om een inclusieve ervaring te bieden voor mensen die prikkelgevoelig zijn.

De feestelijkheden bereiken een hoogtepunt op dinsdagavond, wanneer de kermis om 22.00 uur wordt afgesloten met een spetterend optreden van John Tana op het kermisterrein in Budschop.
Bron: RTV Midden-Limburg

Lees meer over:

Kermis Nederweert|

Lees ook

Weert Kermis Wordt Wakker: Wekdienst voor maandag 25 september

Kermismaandag 25 september is aangebroken. Via WeertFM blijf je weer op de hoogte van alles wat er o...

Rustige en prikkelarme kermis in Nederweert op 29 augustus

In een voortdurende inzet om inclusiviteit te bevorderen en een aangename ervaring te bieden aan all...