window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-PJSB0TM77P');

Nachttrein op station Weert onbereikbaar door gesloten deuren station

Reizigers missen trein na vroegtijdige sluiting van station

Treinreizigers uit het Weerterland die gisteravond de Arriva Nachttrein vanuit Weert naar Schiphol wilden nemen, liepen tegen een gesloten deur aan toen ze het NS-station in Weert wilden betreden. De deuren van het station waren op slot en de trein vertrok zonder de reizigers. Gelukkig konden sommigen met andere reizigers meerijden naar hun bestemming, maar voor anderen was het een teleurstelling om de trein aan hun neus voorbij te zien gaan.
Lars van der Werf | 31 december 2022 14:20 | Aangepast op 31 december 2022 14:20
Volgens de Nederlandse Spoorwegen was het station in Weert te vroeg gesloten, wat hinder voor reizigers heeft veroorzaakt. Zodra het probleem werd opgemerkt, werd het station geopend. De NS zegt dat ze momenteel onderzoeken waarom de mededeling dat het station open moest blijven, niet goed is doorgekomen. Reizigers die hinder hebben ondervonden als gevolg van het vroegtijdige sluiten van het station, worden aangeraden om contact op te nemen met de klantenservice van de NS. Per individuele reiziger zal worden gekeken hoe ze zo goed mogelijk kunnen worden geholpen en waar mogelijk gecompenseerd.

Lees meer over:

NS|Nachttrein|Station|

Lees ook

Arriva blij met aantal reizigers nachttrein

Sinds december 2022 rijdt er op wekelijkse basis een nachttrein van Maastricht naar Amsterdam en ter...

Nieuw Marktreglement Weert 2023 in werking getreden

Het college van B&W van de gemeente Weert heeft een nieuw Marktreglement vastgesteld dat vanaf vanda...

Geen treinverkeer tussen Eindhoven en Roermond in aankomend weekend

Het komende weekend, van zaterdag 19 augustus tot en met zondag 20 augustus, zullen er geen treinen ...