window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-PJSB0TM77P');

Museum W ontvangt de prestigieuze vermelding ‘Archello’s Best Projects of 2022’

Een mooie kroon op het harde werk van de herpositionering strategie van Museum W

Museum W heeft zich de afgelopen jaren bewezen als het gaat om mooie en impactvolle werken. Het doorvoeren van het opnieuw neerzetten en dus herpositioneren van Museum W als eigentijds en inspirerend museum heeft ervoor gezorgd dat Museum W van het gerenommeerde platform voor architectuur en design ‘Archello’ deze eervolle vermelding heeft ontvangen.
Lars van der Werf | 16 januari 2023 13:42 | Aangepast op 16 januari 2023 13:42
In de afgelopen jaren heeft Museum W al een heleboel exposities weten tentoongesteld. Denk aan ‘Forever Endeavour’ van Job Smeets of de huidige expositie ‘Telling Stories’ tot en met april. Op 3 mei 2022 opende Museum W na een lange periode van renovatie en herinrichting de deuren opnieuw voor het publiek. De gemeente Weert heeft de afgelopen drie jaar gewerkt aan de realisatie van Museum W.

John van Cauteren, renovator bij Museum W vertelt: ‘Het is een museum waarin nieuwe en oude werken heel exact zijn tentoongesteld, waarbij de afwisseling en de manier waarop het gepresenteerd wordt, het museum enorm uniek maakt.’ 

Van Cauteren kwam langs in de studio van WeertFM om te praten over de ontwikkelingen van het afgelopen jaar en om vooruit te blikken op 2023.
Bron: WeertFM Take Away

Lees meer over:

Museum W|

Lees ook

Museumweek bij Museum W

Van zaterdag 1 t/m vrijdag 7 april vindt voor de 9de keer de landelijke Museumweek plaats en Museum ...

Meer dan 4000 Weertenaren bezochten Museum W

Toen in mei 2022 het Museum W na een lange verbouwing geopend werd, was het onzeker hoeveel bezoeker...