window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-PJSB0TM77P');

Marit Beelen gaat opnieuw voor de titel Miss Beauty of Limburg

En in het proces hoopt ze dat we online en offline allemaal wat liever voor elkaar zijn

Ieder jaar dromen weer vele dames en meiden van een titel als Miss Beauty of Limburg. Marit Beelen komt uit Weert en zij is dit jaar een van de finalisten voor de titel in onze provincie. Vorig jaar werd ze het net niet en dit jaar probeert ze het opnieuw.
Jeroen Heijdeman | 8 december 2022 17:03 | Aangepast op 8 december 2022 17:03
Het is een heel proces waar de meiden in terecht komen. Na de aanmeldperiode en het castingproces zijn de finalisten geselecteerd. En na de selectie start een periode van trainingen, bijeenkomsten en gezelligheid met de andere finalisten. Alles om naar dat ene doel toe te werken, Miss Beauty of Limburg worden. En vervolgens Limburg te mogen vertegenwoordigen op de landelijke finale. Marit kwam langs in WeertFM Take Away om te vertellen over haar reis richting de finale in 2023.

Gun jij Marit de titel van Miss Beauty of Limburg? Steun haar dan. SMS Poll Limburg Marit naar 3010. Let op, dit smsje kost je €1,10 per ontvangen bericht.
Bron: WeertFM Take Away

Lees ook

Weerter finalisten Miss Beauty of Limburg grijpen net naast de prijzen

Op zaterdag 4 februari vond de finale plaats van de Miss Beauty of Limburg wedstrijd. Het was de laa...

Miss Beauty Of Limburg wellicht uit Nederweert-Eind

Jill van der Sande uit Nederweert Eind is doorgedrongen tot de finale van de Miss beauty Of Limburg ...