window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-PJSB0TM77P');

Limbo Project vrijdagavond live op WeertFM, vanuit theater De Huiskamer

Te volgen vanuit het theater, op radio en tv

Vrijdagavond 20 april vindt in Theater de Huiskamer de uitzending plaats van Op Zien Limburgs met daarin een live concert van Limbo Project. Deze Limburgse popband staat bekend om hun unieke en herkenbare Limburgse pop geluid.
Jeroen Heijdeman | 20 april 2023 15:41 | Aangepast op 20 april 2023 15:41
Deze Limburgse popband staat bekend om hun unieke en herkenbare Limburgse pop geluid. Het concert kan bijgewoond worden in het theater, gelegen aan Wilhelminasingel 10b, of gevolgd worden via WeertFM Radio en TV. Op Zien Limburgs presentator Marco Stals is trots: "Een van de beste Limburgstalige bands, live in Op Zien Limburgs. Gaaf! Twee uur lang Limburgse muziek, dat gaat een feest worden." Naast muziek is er in deze extra lange uitzending ook ruimte voor Ton Adriaens. "Hij komt ons informeren over Antje de Musical. Het komende jaar worden luisteraars in Op Zien Limburgs op de hoogte gehouden over deze musical", aldus presentaor Stals.
Limbo Project is opgericht in mei 2005 als een studio-initiatief. De uitgebrachte singles werden opgenomen met verschillende muzikanten. In maart 2009 werd de langverwachte droom werkelijkheid om met een live-band hun eigen nummers te spelen. De bandleden hebben een rijke ervaring in de covermuziekwereld. Dankzij deze achtergrond kan de band diverse muziekstijlen aan, maar altijd binnen het genre 'popmuziek'. Limbo Project heeft een kenmerkende sound ontwikkeld die uitstekend wordt vertolkt door de band.

De speciale uitzending is te volgen in theater De Huiskamer, via WeertFM radio of WeertFM TV. WeertFM TV is te bekijken via de volgende kanalen: KPN 1417, T-Mobile 764, Ziggo 44 en bij de overige providers 2064.
Bron: Op Zien Limburgs

Lees ook

Dao Gaon Vae Weer terug op WeertFM TV

Ook komend seizoen is Dao Gaon Vae Weer opnieuw te zien op WeertFM TV. Vanaf 7 januari is het Vastel...

Weert Kermis 2023 zit er op. Tot volgend jaar!

Kermis Weert 2023 zit er op. Ook dit jaar bracht WeertFM je weer dagelijks op de hoogte van alles wa...

Live: De laatste dag van Kermis Weert 2023

De laatste dag van Kermis Weert is begonnen. Hier volg je live wat de laatste dag in petto heeft.

Live: Kermisdinsdag 26 september 2023

De dinsdag van Kermis Weert 2023 begon prikkelarm. Daarna gingen de attracties weer op volle snelhei...

Kermisprogrammering WeertFM zondag 24 september

Kermiszondag 24 september is aangebroken. Via WeertFM blijf je weer op de hoogte van alles wat er op...

Kermisprogrammering WeertFM zaterdag 23 september

Kermis Weert is begonnen. Op het Stationsplein vind je de glazen studio van WeertFM, evenals de Weer...