window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-PJSB0TM77P');

KERMIS WEERT 2023

De vaste volger van WeertFM heeft het al meegekregen. Op WeertFM Radio en via WeertFM.nl werd namelijk al een en ander duidelijk: Ook dit jaar vind je WeertFM weer terug op Kermis Weert. Met een glazen studio en een buitenpodium vol entertainment is een bezoekje aan het Stationsplein ook dit jaar de moeite zeker waard. En ook aan de mensen thuis is wederom gedacht!

Zes dagen lang komt WeertFM live vanuit een glazen studio op het Stationsplein. Dit doen ze van vrijdag 16:00 uur tot woensdag 22:00 uur. De DJ’s van WeertFM zorgen, zoals gewoonlijk, op radio en TV voor de allerbeste muziek tijdens de kermisdagen. Daarnaast schieten de verslaggevers weer de kermis over om bijzondere gebeurtenissen vast te leggen. Ze zijn bij het uitreiken van de kermisprijzen, gaan langs bij de attracties en bezoeken de lokale horeca die weer legio evenementen organiseert.
 
Een bezoekje brengen aan onze studio is zeker de moeite waard. Er gebeurt namelijk genoeg. Op het buitenpodium zijn verschillende activiteiten te zien. Vanaf vrijdag zijn er bekende DJ’s te gast die de beste muziek aan elkaar mixen. En wat te denken van verschillende dansgroepen uit het Weerterland die laten zien wat ze in huis hebben. Wil je op de hoogte zijn van het actuele programma op het WeertFM podium? Check dan dagelijks WeertFM.nl.
 
Ook aan iedereen thuis is gedacht. Alle inwoners uit het Weerterland kunnen de kermis ook in de woonkamer volgen. Via WeertFM TV krijg je namelijk live  beelden te zien vanuit de studio maar ook vanaf de verschillende kermispleinen. De verslaggevers van WeertFM zijn ook overal op de kermis te vinden. Misschien zie je familie of bekenden wel voorbij lopen op TV. Kom kijken op het Stationsplein of volg de Weerter kermis thuis op radio, tv en online.
 
WeertFM beluister je in Weert op 107.5FM en in Nederweert op 97.0FM. Kijken kan via Ziggo kanaal 44, KPN 1417 en de andere providers 2064. Online volg je de uitzending via WeertFM.nl of kermisweert.nl.

KIJK LIVE MEE