window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-PJSB0TM77P');

Jubileumfeest 1X11 Dao Gaon Vae Weer

Feest jij met ons mee?

Het jaar 2023 is nog maar net begonnen en het eerste feest van dit jaar staat bijna op punt van beginnen. Vastelaovendj talkshow Dao Gaon Vae Weer viert dit jaar namelijk het 1x11 jarig bestaan.
Jeroen Heijdeman | 5 januari 2023 17:16 | Aangepast op 5 januari 2023 17:16
Even kort terug naar iets meer dan elf jaar geleden, toen kwam het bericht binnen dat het programma Vastelaovendj Same van de Weerter Huisomroep ging stoppen. Binnen WeertFM werd daarop direct actie ondernomen, want een Vastelaovendj programma voor het Weerterland mocht natuurlijk ontbreken. Na een aantal gesprekken binnen de omroep lag er nieuw Vastelaovendj concept klaar om uitgezonden te worden.
Er was alleen nog een vraag niet ingevuld, hoe gaan we dat programma noemen? Diverse suggesties kwamen op tafel, maar er was nog wat verdeeldheid over de naam van het programma. Ineens klonk daar uit de mond van presentator Rob Princen: ‘’Dao Gaon Vae Weer’’, met een link naar het welbekende oude Weerter vastelaovendj liedje. Een volmondige ja klonk over de gesprekstafel en vastelaovendj programma Dao Gaon Vae Weer was geboren.
Het eerste jaar, het jaar 2012, werd het programma uitgezonden op de radio bij WeertFM. In het tweede jaar werden er als extra webcams bij geplaatst. Dit bleek zo een succes te zijn dat al snel besloten werd het programma om te toveren tot een volwaardig televisieprogramma. En met succes! Door de jaren heen is Dao Gaon Vae Weer een begrip geworden voor de vastelaovendj in onze regio.
Het 11e seizoen van de vastelaovendj talkshow staat op punt van beginnen, maar voor het zover is is het eerst tijd voor een feestje! En dat feest wordt gehouden op vrijdag 6 januari bij Café-Zaal De Hook op de Biest. Natuurlijk ben jij als vastelaovendj liefhebber van harte welkom om samen met presentator Rob Princen en zijn team dit te komen vieren. Diverse artiesten van Limburgse bodem zullen het podium betreden om er een onvergetelijke avond van te maken waarbij deze mooi mijlpaal gevierd gaat worden.
Optredens zijn er van Stefan Wolter, Pier & Stuf, Mark Gruijthuijsen, FEM, Patrick Hendrikx, Gwen Dohmen, Ed & Frans en de Geliende. De deuren zijn open vanaf 19:00 uur en het programma start om 20:00 uur. Er is gratis entree. Trek je mooiste vastelaovendj outfit uit de kast en kom gezellig mee feesten op vrijdag 6 januari bij Café-Zaal De Hook op de Biest 11 jaor Dao Gaon Vae Weer! Det wûrtj fieëst!
Bron: Dao Gaon Vae Weer

Lees ook

Dao Gaon Vae Weer! Seizoen 12 is vanaf 7 januari wekelijks te bekijken via WeertFM TV

Vanaf 7 januari is het Vastelaovendj-programma Dao Gaon Vae Weer van WeertFM weer op de buis.

Dao Gaon Vae Weer terug op WeertFM TV

Ook komend seizoen is Dao Gaon Vae Weer opnieuw te zien op WeertFM TV. Vanaf 7 januari is het Vastel...

Prins Paul I gaat z’n best doen de mensen weer de straat op te krijgen met Vastelaovendj

Op zaterdagavond 21 januari werd Paul van Gansewinkel in het Munttheater uitgeroepen tot Prins Paul ...

Terugkijken: Dao Gaon Vae Weer aflevering 1 2023

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen Dao Gaon Vae Weer.

Terugkijken: Jubileumuitzending 1X11 jaar Dao Gaon Vae Weer

Op zaterdag 7 januari zag je op WeertFM TV de jubileumuitzending van Dao Gaon Vae Weer. Een aantal h...

Speciale 1X11 Jubileum-uitzending Dao Gaon Vae Weer!

Na maanden van voorbereiding is het moment dan eindelijk daar voor een van onze grote Vastelaovendj ...