window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-PJSB0TM77P');

Jubileumconcert Creatura te zien op WeertFM TV

Gemengd koor Creatura vierde dit jaar haar 10 jarig bestaan met het jubileumconcertENJOY & SING ALONG! in het Munttheater

Gemengd Koor Creatura heeft het 10-jarig bestaan gevierd in het Munttheater. Het uitgangspunt voor dit concert was: Muziek die mensen samenbrengt! Een programma bestaande uit bekende popsongs en melodieën uit musical en film. En het geheel is zichtbaar op WeertFM TV.
Jeroen Heijdeman | 23 december 2022 19:00 | Aangepast op 23 december 2022 16:08
Een feest vier je niet alleen en daarom heeft Creatura voor dit concert een aantal koren uitgenodigd. Vocaal Ensemble Phoenix en de jeugdkoren Equal Voices en Popkoor Equal Voices waren aanwezig tijdens het jubileumconcert. Samen met Creatura, diverse solisten en het combo zorgen zij voor een gevarieerd en verrassend programma.

In de uitzending van het jubileumconcert zit muziek uit the Lion King en West Side Story, Angels van Robbie Williams en Africa van Toto. Het kinderkoor zingt onder meer een ontroerende medley uit the Sound of Music. Niks beter dan tijdens de feestdagen genieten van een feestelijk muziekprogramma voor alle leeftijden.

De uitzending is te zien op eerste kerstdag na het Weerterland Journaal van 10:00 en 20:30 uur en op tweede kerstdag na het Weerterland Journaal van 20:30 uur. WeertFM TV is te ontvangen via Ziggo kanaal 44, KPN kanaal 1417, T-Mobile kanaal 764 en bij alle overige aanbieders op kanaal 2064.
Bron: WeertFM TV

Lees ook

Alle Vastelaovendj Preense op WeertFM TV

De Vastelaovendj staat voor de deur. Over een paar dagen wordt de sleutel van een dorp, wijk of stad...

Gemeenteraad Weert vergadert over bestemmingsplannen, Laarveld en meer

Op woensdagavond 15 februari gaat de gemeenteraad van Weert weer in vergadering. Op de agenda staan ...

Bekijk het WVLF 2022 live op WeertFM TV

Op zondag 6 november vindt het WVLF plaats in Theater de Huiskamer in Weert. Het Wieërter Vastelaove...