window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-PJSB0TM77P');

Heidi van der Pol is trots op de grote overwinning van de BBB. Zij mag naar het Gouvernement in Maastricht

In de stal maakte ze tijd voor WeertFM, even kennismaken met de nummer 2 van de BoerBurgerBeweging

De provinciale statenverkiezingen zijn achter de rug. Nu alle stemmen geteld zijn is de grote overwinning van de BoerBurgerBeweging (BBB) zichtbaar geworden. In de provincie Limburg gaat nu gesproken worden over de te vormen coalitie. Een ding is zeker, namens de BBB trekken er twee mensen uit het Weerterland naar Maastricht.
Jeroen Heijdeman | 20 maart 2023 18:30 | Aangepast op 20 maart 2023 18:30
Nummer 2 van de BBB in Limburg is Heidi van der Pol. Zij is woonachtig in Altweerterheide en kan de overwinning nog maar net bevatten. In een interview met WeertFM vertelt ze hoe ze zelf voor grote delen van haar campagne heeft moeten betalen en zelfs familie heeft in gezet. En het ging over de toekomst van Limburg. Ook in Limburg wil de BBB verantwoordelijkheid nemen en de leiding nemen in de te vormen coalitie. En op voorhand wordt nog niemand uitgesloten.

Ook vertelde Van Der Pol dat er uit onze regio twee inwoners onderdeel worden van de provinciale staten. Zijzelf als nummer 2 en ook John Huizing als nummer 8 gaan Limburg vertegenwoordig in het gouvernement.
Bron: WeertFM Take Away

Lees ook

BBB ook in Weert de allergrootste partij

Ook in Weert is de BBB verkozen tot de grootste partij bij de Provinciale Statenverkiezingen. Nadat ...

42 lokale kandidaten bij komende Provinciale Statenverkiezingen

Wie door de straten in het Weerterland rijdt kan niet om de aanplakbiljetten heen. Aan ieder lantaar...