window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-PJSB0TM77P');

Goede Vastelaovendj verhalen gezocht!

Welk goed verhaal of leuke gebeurtenis mogen we niet missen?

In vastelaovendjprogramma Dao Gaon Vae Weer staat jaarlijks de Vastelaovendj centraal. Dit kunnen activiteiten of jubilarissen bij verenigingen zijn, prinsen en prinsessen. Of ken je een andere gebeurtenis of een bijzonder verhaal? Als het met de Vastelaovendj te maken heeft dan hoort het in Dao Gaon Vae Weer!
Jeroen Heijdeman | 17 december 2022 14:00 | Aangepast op 17 december 2022 12:07
Presentator Rob Princen licht toe: "Er is mij ooit gevraagd of ik alleen maar aandacht besteed aan prinsen en activiteiten van verenigingen? Het antwoord daarop is echt nee!’ Dao Gaon Vae Weer is een platform voor verenigingen. Maar dat wil niet zeggen dat er geen aandacht kan zijn voor andere dingen. Want laten we eerlijk zijn, een bonte avond artiest, een wagenbouwer en zelfs een schminker of een andere vrijwilliger is net zo vastelaovendj gerelateerd als een activiteit of een prins.
De radar van onze presentator staat dan ook altijd op scherp, net als bij alle andere medewerkers van WeertFM. "Toch lopen we ook wel eens iets mis", vervolgt Rob. "En dat is natuurlijk heel erg jammer. Voor mij is iedereen met een activiteit of onderwerp welkom en probeer ik daar een passend plekje en oplossing voor te vinden in het programma." Er zijn maar een beperkt aantal plekken te vergeven per liveshow. Rob doet een open uitnodiging er uit: "ik sta altijd open voor suggesties en ideeën en zal alles omtrent de vastelaovendj een warm hart toedragen. Heb jij als vereniging, kapel, schminker, regisseur, bonte avond artiest, of als vrijwilliger een item of onderwerp wat je ter aandacht wilt brengen? Of is er een jubilaris in jullie midden of een andere bijzondere gebeurtenis? Meld je dan even bij de redactie door een mail te sturen naar dgvw@weertfm.nl "
Bron: Dao Gaon Vae Weer

Lees meer over:

WeertFM|Dao Gaon Vae Weer|

Lees ook

Dao Gaon Vae Weer! Seizoen 12 is vanaf 7 januari wekelijks te bekijken via WeertFM TV

Vanaf 7 januari is het Vastelaovendj-programma Dao Gaon Vae Weer van WeertFM weer op de buis.

Dao Gaon Vae Weer terug op WeertFM TV

Ook komend seizoen is Dao Gaon Vae Weer opnieuw te zien op WeertFM TV. Vanaf 7 januari is het Vastel...

Weert Kermis 2023 zit er op. Tot volgend jaar!

Kermis Weert 2023 zit er op. Ook dit jaar bracht WeertFM je weer dagelijks op de hoogte van alles wa...

Live: De laatste dag van Kermis Weert 2023

De laatste dag van Kermis Weert is begonnen. Hier volg je live wat de laatste dag in petto heeft.

Live: Kermisdinsdag 26 september 2023

De dinsdag van Kermis Weert 2023 begon prikkelarm. Daarna gingen de attracties weer op volle snelhei...

Kermisprogrammering WeertFM zondag 24 september

Kermiszondag 24 september is aangebroken. Via WeertFM blijf je weer op de hoogte van alles wat er op...