window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-PJSB0TM77P');

Goede Vastelaovendj verhalen gezocht!

Welk goed verhaal of leuke gebeurtenis mogen we niet missen?

In vastelaovendjprogramma Dao Gaon Vae Weer staat jaarlijks de Vastelaovendj centraal. Dit kunnen activiteiten of jubilarissen bij verenigingen zijn, prinsen en prinsessen. Of ken je een andere gebeurtenis of een bijzonder verhaal? Als het met de Vastelaovendj te maken heeft dan hoort het in Dao Gaon Vae Weer!
Jeroen Heijdeman | 17 december 2022 14:00 | Aangepast op 17 december 2022 12:07
Presentator Rob Princen licht toe: "Er is mij ooit gevraagd of ik alleen maar aandacht besteed aan prinsen en activiteiten van verenigingen? Het antwoord daarop is echt nee!’ Dao Gaon Vae Weer is een platform voor verenigingen. Maar dat wil niet zeggen dat er geen aandacht kan zijn voor andere dingen. Want laten we eerlijk zijn, een bonte avond artiest, een wagenbouwer en zelfs een schminker of een andere vrijwilliger is net zo vastelaovendj gerelateerd als een activiteit of een prins.
De radar van onze presentator staat dan ook altijd op scherp, net als bij alle andere medewerkers van WeertFM. "Toch lopen we ook wel eens iets mis", vervolgt Rob. "En dat is natuurlijk heel erg jammer. Voor mij is iedereen met een activiteit of onderwerp welkom en probeer ik daar een passend plekje en oplossing voor te vinden in het programma." Er zijn maar een beperkt aantal plekken te vergeven per liveshow. Rob doet een open uitnodiging er uit: "ik sta altijd open voor suggesties en ideeën en zal alles omtrent de vastelaovendj een warm hart toedragen. Heb jij als vereniging, kapel, schminker, regisseur, bonte avond artiest, of als vrijwilliger een item of onderwerp wat je ter aandacht wilt brengen? Of is er een jubilaris in jullie midden of een andere bijzondere gebeurtenis? Meld je dan even bij de redactie door een mail te sturen naar dgvw@weertfm.nl "
Bron: Dao Gaon Vae Weer

Lees meer over:

WeertFM|Dao Gaon Vae Weer|

Lees ook

Even kennismaken met: Marie-Thérèse van den Bergh

Even kennismaken met! Bij WeertFM werken dagelijks en wekelijks veel mensen hard aan wat je hoort op...

Terugkijken: Jubileumuitzending 1X11 jaar Dao Gaon Vae Weer

Op zaterdag 7 januari zag je op WeertFM TV de jubileumuitzending van Dao Gaon Vae Weer. Een aantal h...

Even kennismaken met: Robin van der Linden

Even kennismaken met! Bij WeertFM werken dagelijks en wekelijks veel mensen hard aan wat je hoort op...

Terugkijken: Dao Gaon Vae Weer aflevering 1 2023

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen Dao Gaon Vae Weer.

Even kennismaken met: Rob Princen

Even kennismaken met! Bij WeertFM werken dagelijks en wekelijks veel mensen hard aan wat je hoort op...

WeertFM DJ Marcel Vossen genomineerd voor de Gouwe Lambieck

Woensdagavond werd Marcel Vossen overvallen in de studio van WeertFM. Zo rond 21:00 uur werd hij ver...