window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-PJSB0TM77P');

Even kennismaken met: Jeroen Weekers

Wie zijn toch die mensen die voor en achter de schermen werken bij WeertFM?

Even kennismaken met! Bij WeertFM werken dagelijks en wekelijks veel mensen hard aan wat je hoort op de radio, ziet op TV of leest online. Deze mensen stellen we graag aan je voor.
Redactie | 15 augustus 2022 15:00 | Aangepast op 14 augustus 2022 20:49
Wie ben je?
Jeroen Weekers. Als veertienjarige jongen kwam ik helemaal verslaafd aan radio voor het eerst de studio van WeertFM binnengelopen. Inmiddels weer veertien jaar verder ben ik nog altijd met veel plezier vrijwilliger bij WeertFM.

Wat doe je bij WeertFM?
Bij WeertFM hoor je me als vervanger op de radio. De ene periode wat langer op hetzelfde tijdstip en de andere periode korte tijd wanneer een collega ziek is of op vakantie gaat. Verder zit ik sinds 2019 in het bestuur van de stichting achter WeertFM. Daar ben ik vooral bezig met de marketing en sponsoring van WeertFM.

Mijn geld geef ik het liefst uit aan:
Technische snufjes. Dat heeft vaak te maken met apparatuur die ik gebruik voor WeertFM (mengtafels, microfoons, koptelefoons en nog veel meer). Ook andere nieuwe hebbedingetjes voor een ‘slim huis’ heb ik graag in bezit.

Dit heb ik het laatste gegoogled:
De populairste radiozenders in Italië. Deze zomer ga ik in Midden-Italië op vakantie en bij iedere reis naar een ander land moet ik altijd even weten welke radiozenders ik echt gehoord moet hebben. Om in een zomerse sfeer te komen kan het ook wel eens zijn dat ik radiozender aanzet die me is bijgebleven tijdens een van mijn vakanties.

Ik ga graag vroeg uit de veren voor:
Een wandeling door het buitengebied van het Weerterland. Heerlijk genieten van de natuur samen met mijn vriendin Vera en hond Mylo. Vooral heerlijk als je dan terugkomt, het vroege tijdstip ziet en je beseft dat je nog bijna de hele dag voor de boeg hebt.

Hier begrijp ik echt helemaal niets van:
Waarom we áltijd klagen over het weer. Koud is al snel te koud en warm is meteen te warm. Het glas is halfvol: ben blij dat het niet het hele jaar vriest en af en toe een koude nacht heeft ook zo zijn functie.

De beste manier om het weekend te beginnen:
Een flinke mok koffie, een lekker croissantje en een lege agenda.

Hier gaat mijn hart sneller van kloppen:
Wanneer ik in de auto naar een lijst met nieuwe muziek luister en een flinke ruk aan de volumeknop geef, omdat er zo’n verschrikkelijk goeie nieuwe plaat is uitgekomen! Wie weet is het de week erna wel te horen als WeertFM Hittip.

Jeroen Weekers hoor je iedere zaterdagmiddag op WeertFM van 15.00 uur tot 17.00 uur en is één van de presentatoren van WeertFM Take Away.
Bron: WeertFM

Lees ook

Sinterklaas komt langs bij WeertFM. Kinderen kunnen vragen stellen!

Sinterklaas komt weer naar Nederland. Op zaterdag 12 november meert de boot aan in ons kleine kikker...

Dao Gaon Vae Weer viert het 1x11 jubileum!

Het is vrijdag 11 november, in de volksmond van de vastelaovendj liefhebber genoemd als ‘’De 11e...

WeertFM Academy: Producer gezocht!

Een radio of tv-programma kan niet zonder producer. De producer is een van de belangrijke schakels b...

Goede Vastelaovendj verhalen gezocht!

In vastelaovendjprogramma Dao Gaon Vae Weer staat jaarlijks de Vastelaovendj centraal. Dit kunnen ac...

WeertFM op het cultureel lint

Op de meest culturele dag in Weert kan WeertFM natuurlijk niet ontbreken op het Cultureel Lint. In W...

Artiesten uit de hele provincie bezoeken de Dao Gaon Vae Weer studio

Jaarlijks ontvangt Dao Gaon Vae Weer presentator Rob Princen in de studio vele vastelaovendj gasten ...