window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-PJSB0TM77P');

Even kennismaken met: Jeroen Weekers

Wie zijn toch die mensen die voor en achter de schermen werken bij WeertFM?

Even kennismaken met! Bij WeertFM werken dagelijks en wekelijks veel mensen hard aan wat je hoort op de radio, ziet op TV of leest online. Deze mensen stellen we graag aan je voor.
Redactie | 15 augustus 2022 15:00 | Aangepast op 14 augustus 2022 20:49
Wie ben je?
Jeroen Weekers. Als veertienjarige jongen kwam ik helemaal verslaafd aan radio voor het eerst de studio van WeertFM binnengelopen. Inmiddels weer veertien jaar verder ben ik nog altijd met veel plezier vrijwilliger bij WeertFM.

Wat doe je bij WeertFM?
Bij WeertFM hoor je me als vervanger op de radio. De ene periode wat langer op hetzelfde tijdstip en de andere periode korte tijd wanneer een collega ziek is of op vakantie gaat. Verder zit ik sinds 2019 in het bestuur van de stichting achter WeertFM. Daar ben ik vooral bezig met de marketing en sponsoring van WeertFM.

Mijn geld geef ik het liefst uit aan:
Technische snufjes. Dat heeft vaak te maken met apparatuur die ik gebruik voor WeertFM (mengtafels, microfoons, koptelefoons en nog veel meer). Ook andere nieuwe hebbedingetjes voor een ‘slim huis’ heb ik graag in bezit.

Dit heb ik het laatste gegoogled:
De populairste radiozenders in Italië. Deze zomer ga ik in Midden-Italië op vakantie en bij iedere reis naar een ander land moet ik altijd even weten welke radiozenders ik echt gehoord moet hebben. Om in een zomerse sfeer te komen kan het ook wel eens zijn dat ik radiozender aanzet die me is bijgebleven tijdens een van mijn vakanties.

Ik ga graag vroeg uit de veren voor:
Een wandeling door het buitengebied van het Weerterland. Heerlijk genieten van de natuur samen met mijn vriendin Vera en hond Mylo. Vooral heerlijk als je dan terugkomt, het vroege tijdstip ziet en je beseft dat je nog bijna de hele dag voor de boeg hebt.

Hier begrijp ik echt helemaal niets van:
Waarom we áltijd klagen over het weer. Koud is al snel te koud en warm is meteen te warm. Het glas is halfvol: ben blij dat het niet het hele jaar vriest en af en toe een koude nacht heeft ook zo zijn functie.

De beste manier om het weekend te beginnen:
Een flinke mok koffie, een lekker croissantje en een lege agenda.

Hier gaat mijn hart sneller van kloppen:
Wanneer ik in de auto naar een lijst met nieuwe muziek luister en een flinke ruk aan de volumeknop geef, omdat er zo’n verschrikkelijk goeie nieuwe plaat is uitgekomen! Wie weet is het de week erna wel te horen als WeertFM Hittip.

Jeroen Weekers hoor je iedere zaterdagmiddag op WeertFM van 15.00 uur tot 17.00 uur en is één van de presentatoren van WeertFM Take Away.
Bron: WeertFM

Lees ook

Nieuw op WeertFM: Sijmen Kleukers

Vanaf woensdagavond 6 december hoor je Sijmen Kleukers nieuw op WeertFM. Hij verzorgt het laatste st...

Dao Gaon Vae Weer terug op WeertFM TV

Ook komend seizoen is Dao Gaon Vae Weer opnieuw te zien op WeertFM TV. Vanaf 7 januari is het Vastel...

Weert Kermis 2023 zit er op. Tot volgend jaar!

Kermis Weert 2023 zit er op. Ook dit jaar bracht WeertFM je weer dagelijks op de hoogte van alles wa...

Live: De laatste dag van Kermis Weert 2023

De laatste dag van Kermis Weert is begonnen. Hier volg je live wat de laatste dag in petto heeft.

Live: Kermisdinsdag 26 september 2023

De dinsdag van Kermis Weert 2023 begon prikkelarm. Daarna gingen de attracties weer op volle snelhei...

Kermisprogrammering WeertFM zondag 24 september

Kermiszondag 24 september is aangebroken. Via WeertFM blijf je weer op de hoogte van alles wat er op...