window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-PJSB0TM77P');

Al meer dan 100 jassen opgehaald bij Geef een jas-actie

In Weert is de actie: 'Geef een jas, verwarm een hart' actie van start gegaan. Een initiatief tussen alle Limburgse gemeenten, de regionale omroep en Stichting samen voor Maastricht. In Weert werden in de eerste week al meer dan 100 jassen opgehaald. Een fantastische start van de actie.
RTV Midden-Limburg | 9 oktober 2023 12:30 | Aangepast op 9 oktober 2023 09:44
In het Weerterland Journaal viel te zien hoe de actie in zijn werk gaat. Frans de Werdt, medewerker bij de Sponsorwinkel Weert, lichtte toe: "Als iemand een jas wil inleveren in de winkel, dan kunnen mensen ze tijdens de openingsuren inleveren. Dan zorgen wij dat we ze in de rekken hangen. Mochten mensen tijdens openingstijden niet kunnen, kunnen de jassen ook in de groene containers in de wijken. Zet wel op de zak dat de jassen bedoeld zijn voor de geef een jas, verwarm een hart actie." Frans ziet hoeveel jassen er al ingeleverd zijn: "Vanaf dinsdag hebben we nu exact 100 jassen binnen. Dat gaat voortvarend. Als dat zo doorgaat is het aanbod heel groot. Dan zouden we aan de 400 kunnen komen. En dan weet ik nog niet wat er in het gemeentehuis in ingeleverd."

Jassen kunnen worden ingeleverd tijdens openingstijden bij de Sponsorwinkel Weert, aan de Dr. Schaepmanstraat 17 of in het gemeentehuis van Weert aan de Wilhelminasingel 101. De actie duurt nog t/m 30 oktober.
Bron: RTV Midden-Limburg

Lees meer over:

Geef een Jas|