window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-PJSB0TM77P');

GroenLinks Nederweert zoekt kandidaat wethouder

Nog voor de eerste stem is uitgebracht wordt de zoektocht gestart

GroenLinks doet op 16 maart voor het eerst mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in Nederweert en wil op alle denkbare scenario’s voorbereid zijn. Daarom is GroenLinks Nederweert op zoek naar een kandidaat wethouder.
Redactie | 20 januari 2022 09:44 | Aangepast op 20 januari 2022 09:44
Lijsttrekker Marieke Manders: “Wij staan voor open communicatie. We willen daarom niet alleen ons bekende GroenLinksers de gelegenheid bieden om te reageren, maar ook iedereen daarbuiten.”

GroenLinks Nederweert vindt de volgende competenties belangrijk voor een wethouder: leiderschap, inlevingsvermogen en samenwerken. Marieke Manders: “Wij zijn op zoek naar een kandidaat wethouder die makkelijk benaderbaar is, transparant communiceert, doelgericht is en die in mogelijkheden denkt in plaats van in onmogelijkheden. GroenLinks gaat voor een breed gedragen langetermijnvisie voor Nederweert. Wij vinden het de hoogste tijd dat er écht iets verandert.

Het afdelingsbestuur heeft een kleine selectiecommissie aangewezen met het verzoek de werving en een eerste selectie voor haar rekening te nemen. Uiteraard zal deze selectiecommissie alle reacties volstrekt vertrouwelijk behandelen. De selectiecommissie kan meer dan één kandidaat wethouder voordragen aan de nieuwe fractie. De fractie neemt de uiteindelijke beslissing.
Een uitgebreide profielschets is terug te vinden op de website van GroenLinks Nederweert: www.nederweert.groenlinks.nl. Reageren kan tot uiterlijk 31 januari 2022.

Lees meer over:

tag1|

Lees ook

0495KIEST - Jorik Franssen voorop bij VVD Nederweert

De VVD Nederweert heeft de lijst bekend gemaakt met mensen waarop gestemd kan worden tijdens de kome...

Paarden verbeteren het zelfbeeld van jongeren

Steeds meer jongeren kampen met mentale klachten. Kristi Pouwels helpt het zelfbeeld van jongeren ve...

Positiviteit is jouw oplossing voor Blue Monday

Blue Monday is de meest depressieve dag van het jaar. Dat zeggen onderzoekers.

City Marketing Weert roept nog veel vragen op

In Weert wordt er gewerkt aan een nieuwe organisatie omtrent de city marketing van de stad. Een abru...